Debian en CD

Imatges d'instal·lació en viu

Nota: El document original és més nou que aquesta traducció.

Una imatge d'instal·lació en viu conté un sistema Debian que pot arrencar sense modificar els fitxers del disc dur i també permet la instal·lació de Debian a partir dels continguts de la imatge.

És una imatge en viu adequada per a mi? Aquí hi ha algunes coses a tenir en compte que us ajudaran a decidir.

Les següents imatges d'instal·lació en viu estan disponibles per a descarregar:

Imatges oficials d'instal·lació en viu per a la versió estable

Aquestes imatges que s'ofereixen en diferents tipus, cadascun de mida diferent, com ja s'ha dit abans, són adequades per a provar un sistema Debian format per un conjunt de paquets per defecte i per instal·lar-les després a partir del mateix medi.

CD/DVD/USB (via BitTorrent)

Fitxers d'imatges ISO híbrides que són adequades per a discs DVD-R(W) o CD-R(W), segons la mida, i també claus USB de la mida apropiada. Si podeu utilitzar BitTorrent, és millor fer-ho, ja que això redueix la càrrega dels servidors.

CD/DVD/USB

Fitxers d'imatges ISO híbrides que són adequades per a copiar-les en DVD-R(W)s o CD-R(W)s, depenent de la seva mida, i també en claus USB de la mida apropiada.

Per a obtenir més informació sobre què són aquests fitxers i com utilitzar-los, consulteu les PMF.

Quan hagèu descarregat les imatges, assegureu-vos de fer una ullada a la informació detallada sobre el procés d'instal·lació.

Consulteu la pàgina web del Projecte Debian Live per a obtenir més informació sobre els sistemes Debian Live proporcionats per aquestes imatges.