Debians ARM-projekt

26. august 1998

Debian GNU/Linux' ARM-distribution er en tilpasning af Debian til ARM-arkitekturen og kan køre på Corels NetWinder. Udviklingen vil med tiden også sigte på andre ARM-processorer. ARM-tilpasningen vil formentlig blive en del af den næste Debian-udgave.

Corel Computer Corporations NetWinder-maskiner er baseret på det kraftfulde, skalérbare og åbne Linux-styresystem. De leverer den ydelse, hastighed og pålidelighed som kræves af både slutbrugere og ved serveranvendelse.

Corel Computer er vældigt imponerede over kvaliteten og hastigheden ved Debians udviklingsarbejde, sagde Chris Herrnberger, produktudviklingsansvarlig för NetWinder. Vi er meget taknemmelige for arbejdet og det stætter en høj standard for andre NetWinder-udviklere skal leve op til.

Oplysninger om aktuel status på distributionen findes på https://www.debian.org/ports/arm/. Oplysninger om andre distributioner findes også på https://www.debian.org/ports/.

Vi takker Corel for at stille en maskine til rådighed til arbejdet, og for deres tekniske støtte. Også tak til Ottawa-Carleton Linux Users Group (OCLUG) for at være vært for maskinerne.