Debians logokonkurrence

4. februar 1999

Debian-projektet er på udkig efter et nyt logo. Pt. har Debian et halvofficielt logo, som kan ses på <../../logos/oldlogo.gif (dødt link)>. Da flertallet af Debian-udviklerne ikke er tilfredse med det nuværende logo, leder vi efter en erstatning, ved at afholde en GIMP-logokonkurrence. Oplysninger om hvordan du kan deltage, såvel som øvrige oplysninger findes på <http://contest.gimp.org/>.

Debian vil helst have to logoer: et logo med en liberal licens som alle må anvende (for eksempel på websider, trøjer osv.) og et mere officielt logo med en begrænset licens, som kun kan anvendes på officielle Debian-artikler (som for eksempel cd'er fremstillet af officielle ISO-aftryk). Bemærk at ingen af licenserne er helt på plads.

Naturligvis er det vigtigt at afgøre, præcis hvad der udgør et logo. Logoet skal opfylde følgende kriterier:

Alle bidrag skal af ovennævnte årsager bestå af to logoer. Oplysninger om indsendelse af bidrag findes på GIMPs konkurrencehjemmeside, <http://contest.gimp.org/>.

Debian-udviklerne afgører vinderlogoet. Da der er mange aktive udviklere, kan det tage op til 3-4 uger efter konkurrencen er afsluttet, at afgøre hvem vinderen er.

Vinderen vil blive belønnet med en e-mail-adresse på debian.org, et cd-sæt med Debian GNU/Linux 2.1 til en arkitektur af vedkommendes valg (Alpha, i386, m68k eller Sparc) og evig berømmelse som skaberen af Debians logoer.