Debian-projektet deltager i Systems-udstillingen

4. november 2000

Debian-projektet er blevet tilbudt repræsentation og sig selv og sin Linux-distribution fra den 5. til 11. november, som del af LinuxPark på Europas næstvigtigste edb-orienterede udstilling, Systems 2000 i München, Tyskland.

Medlemmer af Debian-projektet er parate i udstillingshal A3, stand 103-D3, på at besvare dine spørgsmål og demonstrere Debian GNU/Linux-distributionen. Hvis du er interesseret i projektet, så kig forbi standen. Planlægger du at blive vedligeholder på et tidspunkt, så glem ikke at medbringe din GPG-nøgle.

Under udstillingne, mandag kl. 18, er det planlagt at Debian vil modtage en donation fra LinuxLand International. De har solgt mere end 1000 eksemplarer af deres kommercielle Debian GNU/Linux-produkt indenfor to uger.

Systems er den næstvigtigste edb-orienterede udstilling i Europa.

LinuxPark er en underudstilling indenfor den regulære udstilling og kombinerer mange Linux-orienterede og -baserede virksomheder i en udstillingshal, med tilføjelse af åbne projekter.

LinuxLand International er en uafhængig distributør af produkter som er baseret på Linux, blandt andre programmel og distributioner.

Koordinationssiden er på

https://www.debian.org/events/2000/1106-systems