Debian GNU/Linux 2.2r2 udgivet

5. december 2000

En ny opdatering af Debian GNU/Linux 2.2 'potato'-distributionen er blevet udgivet. Denne opdatering, version 2.2r2, indeholder både sikkerhedsopdateringer og rettelser af vigtige fejl i den stabile distribution.

Online-Opgradering til denne version kan ske ved at lade pakkeværktøjet "apt" (se sources.list(5) mansiden) pege på et af Debians mange ftp-filspejle. En liste er tilgængelig på:

https://www.debian.org/distrib/ftplist

En komplet liste over pakker, der er ændret i forbindelse med denne udgave findes på:

http://http.us.debian.org/debian/dists/Debian2.2r2/ChangeLog http://non-us.debian.org/debian-non-US/dists/Debian2.2r2/non-US/ChangeLog

Filer der er indeholdt i denne opdatering, såvel som de komplette stabile og ustabile distributioner kan findes på de nedenfor anførte steder. Opdateringer der er blevet accepteret i den stabile distribution er flettet ind i det stabile træ.

URL'er

Den aktuelle stabile distribution:

http://ftp.debian.org/debian/dists/stable/ ftp://non-us.debian.org/debian-non-US/dists/stable/

Foreslåede opdateringer til den stabile distribution:

http://ftp.debian.org/debian/dists/proposed-updates/ ftp://non-us.debian.org/debian-non-US/dists/proposed-updates/

Oplysninger om den stabile distribution (udgivelsesbemærkninger, fejl osv.):

https://www.debian.org/releases/stable/

Sikkerhedsannonceringer og -oplysninger:

http://security.debian.org/

Om Debian

Debian-projektet er en organisation af mange brugere, der frivilligt stiller deres tid og arbejde til rådighed. Dets opgaver indeholder blandt andre vedligeholdelse og opdatering af Debian GNU/Linux, som er en fri distribution af GNU/Linux-styresystemet, og udvikling af Debian GNU/Hurd-styresystemet.

Kontaktoplysninger

For flere oplysninger, send en e-mail på engelsk til Debians pressehold på <press@debian.org> eller besøg Debians hjemmeside på https://www.debian.org/.
Anthony Towns <ajt@debian.org> er udgivelsesansvarlig i Debian-projektet.