Debian-projekti kansainvälisessä Linux-kongressissa

24. marraskuuta 2001

Debian-projekti kutsuttiin osallistumaan tulevaan kansainväliseen Linux-kongressiin. Kansainvälinen Linux-kongressi on Euroopan yksi ja ainoa kehittäjien kongressi, joka on tarkoitettu Linux-yhteisölle. Linuxin ydinkehitys (sisältäen ytimen, ajurit ja kirjastot) on aina ollut suosittu aihe Linux-kongressissa. Tämän vuoden kongressi pidetään marraskuun 28.-30. Universiteit Twentessä Enschedeissä Alankomaissa.

Debian-projekti on tarjoutunut pitämään ryhmäkeskustelun ja esittelytiskiä kongressin ajan. Ryhmäkeskustelu pidetään keskiviikkona, 28.11. alkaen kello 12 jatkuen iltaan asti. Aiheina ovat sekä tekniset että poliittiset Debian-projektiin liittyvät asiat.

Erona tavallisiin keskusteluryhmän tämä perustuu itsemuokkautuvaan koodiin. Keskusteltavat asiat valitaan osallistujien kiinnostuksen perusteella. Monia Debian-kehittäjiä on paikalla ryhmäkeskustelun aikana, joten kaikkiin asioihin voidaan keskittyä kunnolla.

Lisäksi Thomas Lange pitää puheen täysin automatisoidusta asennuksesta (Fully Automatic Installation, FAI), jonka hän kehitti. Hänen puheensa on torstaina 11.30-12.15.

Lisätietoja.

Kutsumme kaikki kiinnostuneet ihmiset osallistumaan tähän konferenssiin, tapaamaan Debianin kehittäjiä ja käyttäjiä, vaihtamaan GnuPG-sormenjälkiä, keskustelemaan sekalaisista aiheista liittyen Debianiin ja vapaisiin ohjelmiin ja muutoin ottamaan osaa innostuneeseen yhteisöön.