Debian voitti 2003 Linux Journalin lukijoiden valinta -palkinnon

10. lokakuuta 2003

Debian GNU/Linuxille myönnettiin tänä vuonna yhdeksättä kertaa jaettava Linux Journalin Lukijoiden valinta -palkinto lempijakeluiden sarjassa. Linux Journal julkaisi tulokset Lukijoiden valinta -palkintojen voittajista lokakuun 9. 2003.

Yli 7 500 lukijaa osallistui kyselyyn äänestäen suosikkivaihtoehtoaan 28 sarjassa. Äänestys tapahtui kesäkuun 30. ja heinäkuun 25. päivien välillä vuonna 2003 ja oli avoin kaikille.

"Haluaisin kiittää kaikkia Linux Journalin lukijoita Debian-yhteisön puolesta käytettyänne aikaanne tehdäksenne mieltymyksenne tunnetuiksi ja valittuanne Debianin", sanoo Martin Michlmayr, Debian-projektin johtaja. Hän lisää vielä, että "odotamme tarjoavamme kaikille Linux Journalin lukijoille laadukkaan käyttöjärjestelmän tuleviksi vuosiksi."

Aiheesta enemmän Linux Journalin numerossa 115 (marraskuu).

Tietoja Linux Journalista

Linux Journal on johtava GNU/Linux-aikakauslehti, joka on omistautunut palvelemaan vapaaohjelmistoyhteisöä ja edistämään GNU/Linux-käyttöä maailmanlaajuisesti. Säännöllisesti kuukausittain ilmestyvä Linux Journal juhlii tällä hetkellä yhdeksättä toimintavuottaan.