Debian Project at CeBIT 2010

22. februar 2010

Debian-projektet er glad for at kunne oplyse, at det igen i år vil være repræsenteret på it-massen CeBIT i Hanover, Tyskland. På standen tilhørende Univention GmbH i hal 2, stand B36, vil medlemmer af Debian-projektet være til rådighed for spørgsmål og debat, og vil give en forsmag på den nye version af Debian 6.0 squeeze, som forventes at blive udgivet i år.

Desuden vil den nye tilpastning af FreeBSD-kernen, Debian GNU/kFreeBSD blive præsenteret på standen under et introduktionsforedrag. Foredraget finder sted tirsdag den 2. marts 2010 klokken 17.15 i CeBIT Open Source Forum (hal 2, stand F38).

Debian-projektetet inviterer brugere, udviklere og alle andre interesserede til at besøge standen og stille spørgsmål, diskutere tekniske problemstillinger og med Debian-projektet samt dets udviklere personligt.

Om Debian

Debian-projektet blev grundlagt i 1993 af Ian Murdock, som et helt frit fællesskabsprojekt. Siden den gang, er projektet vokset til at være et af de største og mest indflydelsesrige open source-projekter. Over tretusinde frivillige fra hele verden samarbejder om at fremstille og vedligeholde Debian-software. Med oversættelser til over tredive sprog, og med understøttelse af et enormt antal computertyper, kalder Debian sig det universelle styresystem.

Om Univention

Univention GmbH blev grundlagt i 2002 i Tyskland. Selskabet tilbyder komplette open source-løsninger, den Debian-baserede Linux-distribution rettet mod virksomheder, Univention Corporate Server (UCS), systemer til håndtering af identeter og infrastruktur, foruden groupware og desktopløsninger.

Univention udgiver al sin kildekode kunder betingelserne i GPLv2, kildekoden kan hentes fra Univention Download Servers .

Kontaktoplysninger

Besøg Debians websider på https://www.debian.org/ for yderligere oplysninger eller send en mail på engelsk til <press@debian.org>.