Første Debian-minikonference i Tyskland

8. april 2010

Debian-projektet, holdet bag det frit tilgængelige styresystem Debian, er glad for at kunne annoncere, at den første Debian-minikonference i Tyskland, finder sted den 10. og 11. juni i Berlin, som en underkonference til årets LinuxTag. LinuxTag er en af de vigtigste open source-begivenheder i Europa, og finder sted fra den 9. til 12. juni på Berliner Messegelände.

Programmet for den todages konference indeholder foredrag, workshops og paneldiskussioner foran et publikum spændende fra Debian-udviklere og -vedligeholdere til bidragyder, brugere og andre interesserede. Parallelt med konferencen, finder der i naborummet en fejludslettelsesfest sted, hvor tiden vil blive brugt på at rette tilbageværende udgivelseskritiske fejl, køre opgraderingsafprøvninger og arbejde på udgivelsesbemærkningerne til den kommende udgave, Debian 6.0 squeeze.

Registrering er ikke nødvendig, for at deltage i Debian-minikonferencen, men man er nødt til at have en billet til LinuxTag (tilgængelig ved forespørgsel). Konferencne planlægges via DebConf-wikien.

About Debian

Debian-projektet blev grundlagt i 1993 af Ian Murdock, med det formål er være helt frit, fællesskabsdrevet projekt. Siden er projektet vokset til at være et af de største og mest indflydelsesrige open source-projekter. Over tre tusinde frivillige fra hele verden samarbejder om at fremstille og vedligeholde Debian-software. Debian, som er oversat til flere end tredive sprog og som understøtter et stort udvalg af computertyper, kalder sig selv for det universelle styresystem.

Om Mini-DebConf

En Mini-DebConf er udviklerkonference i Debian-projektet, som har færre deltagere sammenlignet med den store DebConf, som Debian-projektet afholder årligt. Der er fortsat et komplet program med foredrag om emner af teknisk, social og retningslinje-karakter, og dermed giver en Mini-DebConf udviklere, bidragydere og andre interesserede mulighed for at mødes personligt og indgå i et tæt samarbejde. Lige som sit større sidestykke, den regulære DebConf, har Mini-DebConf'er fundet sted mange gange siden år 2000, over hele verden: Europa, Amerika, Asien og Australien.

Kontaktoplysninger

Besøg Debians websider på https://www.debian.org/ for yderligere oplysninger eller send en mail på engelsk til <press@debian.org> eller til <thommes@linuxtag.org>.