Italian Debian Community Conference 2010 - 17.-19. september i Perugia (PG, Italien)

3. september 2010

Debian-projektet og Debians italienske fællesskab er glade for at kunne annoncere at den femte udgave af Debians italienske fællesskabs konference vil finde sted fra den 17. til 19. september i Perugia, Italien. For første gang organiseres konferencen i samarbejde med det italienske Ubuntu-fællesskab, der har den traditionelle Italian Ubuntu Meeting. Til lejligheden er konferencen omdøbt til Italian Debian/Ubuntu Community Conference (eller kort og godt DUCC-IT '10) og vil fokusere på at samle fællesskaberne og forbedre samarbejdet på tværs af distributionerne. Brugere, bidragydere og entusiaster fra Debian, Ubuntu og alle andre Debian-baserede distributioner inviteres til at deltage. Begivenheden giver også mulighed for at fejre den årlige Software Freedom Day i Italien, som også finder sted i Perugia.

På konferencen deltager Debians nuværende projektleder, Stefano Zacchiroli, og nogle medlemmer af holdene Debian-women og Ubuntu-women, som forklarer fordelene ved et bredere samarbejde, og hvordan man opmuntrer til et mere heterogent og velafbalanceret miljø.

Planlagte aktiviterer indeholder pt. nogle større tekniske spor, rettet mod nye bidragydere, og praktiske seancer om lørdagen, foruden sociale aktiviter, en nøglesigneringsfest og de andre dage en rundbordssamtale om kvindelig deltagelse i den italienske fri software-verden. Flere oplysninger og logistiske detaljer er tilgængelige i Debians wiki eller direkte på konferencens websted (på italiensk).