Debian deltager i Society for Neuroscience-møde

7. oktober 2010

Debian-projektet er stolt over at kunne annoncere sin deltagelse i Society for Neuroscience-mødet (SfN2010), som finder sted fra 13. til 17. november i San Diego, USA. Debian vil være til stede med sin kommende udgivelse, Debian 6.0 squeeze, og demonstreres dens virkemåde som et robust og alsidigt forskermiljø til neurovidenskab. Besøgende på standen vil have mulighed for at mødes med udviklere af software til neurovidenskabelig forskning, samt få oplysninger om tilgængelig software og anbefalinger til udrulningsstrategier i forskningslaboratorier. Medlemmer af NeuroDebian-holdet vil være til rådighed for diskussioner om fordelene ved at integrere forskningssoftware i styresystemet Debian.

Hvis du deltager i SfN2010, så kom og tal med os på stand nummer 3815.

Om SfN2010

Det årlige møde i Society for Neuroscience er en af de største neurovidenskabelige konferencer i verden, med over 30.000 deltagere. Forskere, klinikere og førende eksperter diskuterer de seneste opdagelser vedrørende hjernen, nervesystemet og relaterede sygdomme.

Tak

Standen blev gjort mulig takket været generøs støtte fra professor James V. Haxby (Dartmouth College, New Hampshire, USA) og andre donationer til Debian-projektet.

Om Debian

Debian-projektet blev grundlagt i 1993 af Ian Murdock, som et helt frit fællesskabsprojekt. Siden den gang, er projektet vokset til at være et af de største og mest indflydelsesrige open source-projekter. Over tretusinde frivillige fra hele verden samarbejder om at fremstille og vedligeholde Debian-software. Med oversættelser til over tredive sprog, og med understøttelse af et enormt antal computertyper, kalder Debian sig det universelle styresystem.

Kontaktoplysninger

Besøg Debians websider på https://www.debian.org/ for yderligere oplysninger eller send en mail på engelsk til <press@debian.org>.