Debian-projektet sørger over tabet af Adrian von Bidder

23. april 2011

Debian-projektet har mistet et aktivt medlem af sit fællesskab.. Adrian von Bidder (cmot) døde den 17. april.

Adrian var en af grundlæggerne og nuværende sekretær for debian.ch, fra ham udsprang mange ideer, som har gjort Debian Switzerland til hvad det er i dag. Adrian var også en aktiv vedligeholder af software i Debians pakkearkiv, og repræsenterede projektet ved utallige lejligheder. Selv blandt dem, der ikke havde samarbejdet med ham direkte, var han velkendt for sine til tider eftertænksomme og til tider morsomme blogindlæg.

Adrian grundlagde NTP Pool (crowd-sourced-tidssynkronisering), som vores projekt siden har indført fuldtud.

Debian-projektet værdsætter hans fremragende arbejde og stærke dedikation til Debian og fri software. Adrians brede tekniske viden og hans evne og konstante lyst til at dele denne viden med andre, vil blive savnet. Adrians bidrag vil ikke blive glemt, og hans arbejdes høje standard vil fortsætte med at være en inspirationskilde for andre.

Om Debian

Debian-projektet er en sammenslutning af fri software-udviklere, der frivilligt stiller deres tid og arbejdskraft til rådighed, for at fremstille det helt frie styresystem Debian.

Kontaktoplysninger

Besøg Debians websider på https://www.debian.org/ for yderligere oplysninger eller send en mail på engelsk til <press@debian.org>.