Debian deltager i flere konferencer

3. juli 2011

Debian-projektet er stolt over at kunne annoncere, at det vil være til stede ved flere begivenheder i de kommende uger, spændende fra udviklerorienterede konferencer til workshops for brugere og personder, ønsker at blive udviklere. Som sædvandlig er kommende begivenheder også opremset på vores websted.

Fra den 27. juni til den 3. juli, under Campus Party 2011 i Bogotá, Colombia, inviterer Debian Colombia alle til at deltage i den særlige begivenhed Lleva un paquetico en tu corazón (opbevar en lille pakke i dit hjerte), under hvilken deltagerne vil arbejde på fejl og oprette Debian-pakker. Det vil også være muligt at deltage via IRC, ved at gå ind på kanalen #debian-co på irc.debian.org. Yderligere oplysninger (på spansk) er tilgængelige på wikisiden.

Fra den 9. til 14. juli vil Debian være til stede med en stand ved Rencontres mondiales du logiciel libre (Libre Software Meeting) i Strasbourg, Frankrig. Der vil også være en interessant workshop, bragt til live af Lucas Nussbaum, som har været Debian-udvikler i mange år, med titlen (oversat) øvelse i at fremstille en Debian-pakke, hvorunder Lucas vil gennemå alle de grundlæggende trin, man skal igennem for at pakke software. Workshoppen finder sted den 11. juli klokken 9.40 i Patio 3211. Yderligere oplysninger er tilgængelige på koordineringssiden.

Nogle Debian-bidragydere vil være til stede ved Encontro de Software Livre (ENSOL) i João Pessoa, Brasilien, fra 20. til 23. juli. Der vil også være en Debian-relateret præsentation, men det endelige program er endnu ikke annonceret.

Debian-projektet opfordrer alle interesserede til at deltage i disse begivenheder, stille spørgsmål, tage et kig på Debian 6.0 Squeeze, udveksle GPG-fingeraftryk for at forøge web of trust, samt lære medlemmer af og fællesskabet bag Debian-projektet at kende.

Om Debian

Debian-projektet blev grundlagt i 1993 af Ian Murdock, som et helt frit fællesskabsprojekt. Siden den gang, er projektet vokset til at være et af de største og mest indflydelsesrige open source-projekter. Tusindvis af frivillige fra hele verden samarbejder om at fremstille og vedligeholde Debian-software. Med oversættelser til 70 sprog, og med understøttelse af et enormt antal computertyper, kalder Debian sig det universelle styresystem.

Kontaktoplysninger

Besøg Debians websider på https://www.debian.org/ for yderligere oplysninger eller send en mail på engelsk til <press@debian.org>.