Gør DebConf12 til en succes: Donér eller bliv sponsor

3. marts 2012

Debian-projektets årlige konference nærmer sig så småt. Siden år 2000 har DebConf besøgt forskellige steder i verden og finder i år sted i Managua, Nicaragua, i juli, og vil igen give folk, der bidrager til Debian, til at mødes personligt og samarbejde og diskutere ansigt til ansigt.

Under DebConf forsøger vi, at få så mange Debian-bidragydere som muligt til at møde op, herunder dem, der ikke med egne økonomiske midler har mulighed for at deltage. Du kan hjælpe DebConf12 med blive en succes, ved at din organisation bliver en sponsor, eller ved at donere penge som person.

Individuelle donationer kan foretages online i enten US-dollar eller euro.

Hvis du er interesseret i et blive sponsor, kan du finde flere oplysninger på DebConf12's sponsorside eller kontakte <sponsors@debconf.org> direkte på engelsk.

Ud over pengemæssige donationer, kan man sponsere ved at give naturalier, eller ved at udlåne udstyr i mens konferencen finder sted.

Om Debian

Debian-projektet blev grundlagt i 1993 af Ian Murdock, som et helt frit fællesskabsprojekt. Siden den gang, er projektet vokset til at være et af de største og mest indflydelsesrige open source-projekter. Tusindvis af frivillige fra hele verden samarbejder om at fremstille og vedligeholde Debian-software. Med oversættelser til 70 sprog, og med understøttelse af et enormt antal computertyper, kalder Debian sig det universelle styresystem.

Om DebConf

DebConf er Debian-projektets udviklerkonference. Ud over et fuldt program med tekniske, sociale og retningslinjeforedrag, gør DebConf det også muligt at udviklere, bidragydere og andre interesserede kan mødes personligt og arbejde tættere sammen. Konferencen har fundet sted siden år 2000 på så forskellige steder som Skotland, Argentina og Bosnien-Hercegovina. Flere oplysninger om DebConf er tilgængelige på http://debconf.org.

Kontaktoplysninger

Besøg Debians websider på https://www.debian.org/ for yderligere oplysninger eller send en mail på engelsk til <press@debian.org>.