Debian inviterer til Debian Day

6. juli 2012

Debian-projektet, holdet bag det frie styresystem Debian, inviterer hermed til at deltage i den kommende Debian Day, som finder sted den 7. juli 2012 i auditorierne Aula Magna og Roberto Terán ved Universidad Centroamericana i Managua, Nicaragua, som første dag ved Debians årlige konference.

Under Debian Day, åbner Debian-konferencen dørene til alle, som er interesserede i at lære mere om Debian og fri software, inviterer entusiater, brugere og udvikler til en hel dag med foredrag om forskellige emner — så som fri software i regeringer og virksomheder, og hvordan man selv bliver involveret — foruden en række foredrag om Debian-projektet og styresystemet.

Efter Debian Day opening plenary session (Debian Days' åbningsplenar), under hvilket Aura Lila Gutierrez Tejada og Leandro Gómez hilser deltagerne velkommen, vil de følgende foredrag blandt andre være:

For dem, der er interesserede i at vide mere, vil der være nogle workshops:

Det er gratis at deltage i Debian Day, som er åben for alle med interesse for fri software. Flere oplysnigner om dagen og det komplette program, finder man på Debian Days websted.

Om Debian

Debian-projektet blev grundlagt i 1993 af Ian Murdock, som et helt frit fællesskabsprojekt. Siden den gang, er projektet vokset til at være et af de største og mest indflydelsesrige open source-projekter. Tusindvis af frivillige fra hele verden samarbejder om at fremstille og vedligeholde Debian-software. Med oversættelser til 70 sprog, og med understøttelse af et enormt antal computertyper, kalder Debian sig det universelle styresystem.

Om DebConf

DebConf er Debian-projektets udviklerkonference. Ud over et fuldt program med tekniske, sociale og retningslinjeforedrag, gør DebConf det også muligt at udviklere, bidragydere og andre interesserede kan mødes personligt og arbejde tættere sammen. Konferencen har fundet sted siden år 2000 i så forskellige steder som Skotland, Argentina og Bosien-Hercegovina. Flere oplysninger er tilgængelige på DebConf-webstedet.

Om DebConf12

Flere oplysninger om DebConf12 finder man på konferencewebstedet eller ved at kontakte DebConf Global Press Team på engelsk på <press@debconf.org>.

Kontaktoplysninger

Besøg Debians websider på https://www.debian.org/ for yderligere oplysninger eller send en mail på engelsk til <press@debian.org>.