Fuld videodækning af DebConf

7. juli 2012

Debian-proejtektet er stolt over at kunne oplyse, at foredragene i hovedsporene ved årets DebConf, som finder sted i Managua, Nicaragua, vil være fuldt ud videodækket, herunder Debian Day, en frit begivenhed for alle, der er interesserede i fri software.

Live-videostreams vil være tilgængelige under DebConf-foredrag og -diskussionsmøder, og kort efter de enkelte begivenheder, vil optagelserne blive offentliggjort. Konferenceprogrammet, og relevante links til videostream'ene er tilgængelige på DebConf12's websted.

Debian-projektet er takker DebConf Video Team for dets fantastiske arbejde. Vi takker også vores sponsorer, der gør konferencen og videodækningen mulig, takket være deres generøse støtte, særligt vores platinsponsorer Universidad Centroamericana (UCA) og Nicaraguas regering.

Du kan sende din egen tak til DebConf Video Team ved at skrive en kommentar på DebConf-wikiens takkeside.

Om Debian

Debian-projektet blev grundlagt i 1993 af Ian Murdock, som et helt frit fællesskabsprojekt. Siden den gang, er projektet vokset til at være et af de største og mest indflydelsesrige open source-projekter. Tusindvis af frivillige fra hele verden samarbejder om at fremstille og vedligeholde Debian-software. Med oversættelser til 70 sprog, og med understøttelse af et enormt antal computertyper, kalder Debian sig det universelle styresystem.

Om DebConf

DebConf er Debian-projektets udviklerkonference. Ud over et fuldt program med tekniske, sociale og retningslinjeforedrag, gør DebConf det også muligt at udviklere, bidragydere og andre interesserede kan mødes personligt og arbejde tættere sammen. Konferencen har fundet sted siden år 2000 i så forskellige steder som Skotland, Argentina og Bosien-Hercegovina. Flere oplysninger er tilgængelige på DebConf-webstedet.

Om DebConf12

Flere oplysninger om DebConf12 finder man på konferencewebstedet eller ved at kontakte DebConf Global Press Team på engelsk på <press@debconf.org>.

Kontaktoplysninger

Besøg Debians websider på https://www.debian.org/ for yderligere oplysninger eller send en mail på engelsk til <press@debian.org>.