Organisér en Debian-fødselsdagsfest i din by

13. august 2012

Den 16. august fejrer Debian-fællesskabet den 19. fødselsdag siden Ian Murdocks oprindelige grundlæggelsesannoncering. Traditionen tro, samles Debian-fællesskaber over hele verden for at fejre det med Debian-fødselsdagsfester.

En Debian-fødselsdagsfest er en sjov begivenhed, som globalt markerer påskønnelsen af og fornøjelsen ved at være del af vores fællesskab, og kan eksempelvis bestå af workshops, foredrag eller fejludryddelsesfester, både virtuelle og i den virkelige verden. Undersøg om der er en fest i dit område, er det ikke tilfældet, er det ikke for sent at arrangere en og registrere begivenheden i wikien!

Arrangering af Debian-fødselsdagsfester er ganske let. Husk at målet er at mødes med andre Debian-entusiaster og have det sjovt sammen. Man kan for eksempel beslutte, at have en nøglesigneringsfest, en installfest, en fejludryddelsesfest eller blot medbringe en Debian-kage og noget drikkeligt!

Kontaktoplysninger

Besøg Debians websider på https://www.debian.org/ for yderligere oplysninger eller send en mail på engelsk til <press@debian.org>.