Organisera en födelsedagsfest för Debian i din stad

13 augusti 2012

Den 16 Augusti kommer Debiangemenskapen fira sin 19de födelsedag sedan Ian Murdocks ursprungliga tillkännagivande. Enligt traditionen kommer Debiangemenskaper över hela världen att samlas för att fira detta med födelseldagsfester för Debian.

Debians födelsedagsfest är ett roligt evenemang, som globalt marknadsför uppskattning och glädjen i att vara en del av våran gemenskap och kan bestå av workshops, föredrag, eller felrättningsfester både virtuellt och i verkliga livet. Kontrollera om det finns någon i ditt område, och om så inte är fallet så är det inte för sent för att organisera något själv och markera evenemanget på wikin!

Att organisera en födelsedagsfest för Debian är rätt lätt: kom ihåg att målet är att mötas med andra Debianentusiaster och ha kul. Du kan välja, till exempel, att ha en nyckelsigneringsfest, en installfest, en felrättningsfest, eller helt enkelt ta med en Debiantårta och något drickbart!

Kontaktinformation

För mer information, besök vänligen Debians webbplats på https://www.debian.org/ eller skicka e-post (på engelska) till <press@debian.org>.