Udgivelseskandidat 1 af Debian Installer 7.0 udgivet

19. februar 2013

Debian Installer-holdet er stolt over at kunne annoncere den første udgivelseskandidat af installeringsprogrammet til Debian 7.0 Wheezy.

Den nye version af installeringsprogrammet indeholder flere ændringer, herunder understøttelse af bedre talesyntse, forskellige forbedringer af GNU/kFreeBSD samt rettelse til grub2-pakken, så vel som tilføjelse af yderligere Linux-kernedrivere til installeringsprogrammet.

Flere oplysninger er tilgængelige i Debian Installer-holdets annoncering til Debian-fællesskabet.

Der er nogle kendte problemer i installeringsprogrammet, som det ikke er nødvendigt at rapportere, men Debian Installer-holdet har brug for din hjælp til at finde flere fejl; alt man har brug for at vide, findes på webstedet.

Om Debian

Debian-projektet blev grundlagt i 1993 af Ian Murdock, som et helt frit fællesskabsprojekt. Siden den gang, er projektet vokset til at være et af de største og mest indflydelsesrige open source-projekter. Tusindvis af frivillige fra hele verden samarbejder om at fremstille og vedligeholde Debian-software. Med oversættelser til 70 sprog, og med understøttelse af et enormt antal computertyper, kalder Debian sig det universelle styresystem.

Kontaktoplysninger

Besøg Debians websider på https://www.debian.org/ for yderligere oplysninger eller send en mail på engelsk til <press@debian.org>.