Langtidsunderstøttelse af Debian 6.0 ophører

12. februar 2016

Debians hold bag Long Term Support (LTS) oplyser hermed, at understøttelsen af Debian 6.0 (squeeze) ophører den 29. februar 2016, fem år efter den oprindelige udgivelse den 6. februar 2011.

Der vil ikke være yderligere sikkerhedsunderstøttelse af Debian 6.0.

LTS-holdet forbereder overgangen til Debian 7 (wheezy), hvilket er den aktulle gamle stabile udgave. Den 26. april 2016 overtager LTS-holdet understøttelsen fra Security Team.

Debian 7 vil også modtage langtidsunderstøttelse (LTS) i fem år efter den oprindelige udgivelse, dvs. understøttelsen ophører i maj 2018.

Debian og dets LTS-holdet takker alle bidragende brugere, udviklere og sponsorer, som har gjort det muligt at levetidsforlænge tidligere stabile udgaver, og som har gjort denne LTS til en succes.

Hvis du er afhængig af Debian LTS, så overvej at deltage i holdet, med levere fejlrettelser, afprøvning eller finansiel støtte.

Om Debian

Debian-projektet blev grundlagt i 1993 af Ian Murdock, som et helt frit fællesskabsprojekt. Siden den gang, er projektet vokset til at være et af de største og mest indflydelsesrige open source-projekter. Tusindvis af frivillige fra hele verden samarbejder om at fremstille og vedligeholde Debian-software. Med oversættelser til 70 sprog, og med understøttelse af et enormt antal computertyper, kalder Debian sig det universelle styresystem.

Kontaktoplysninger

For flere oplysninger, besøg Debians websider på https://www.debian.org/ eller send e-mail på engelsk til <press@debian.org>.