Debian-Lex

Projektbeskrivelse

Debian-Lex er et internt projekt, med det formål at gøre Debian til et system, som er specielt velegnet til de behov, der er på juridiske kontorer. Formålet med Debian-Lex er et komplet system til alle opgaver på et juridisk kontor, som er fuldstændig baseret på fri software.

Den generelle idé med denne form for projekter, er baseret på projekterne Debian Junior og Debian-Med, hvor størstedelen af disse siders indhold skamløst er stjålet fra sidstnævnte.

Debian-Lex vil indeholde et antal metapakker, som opretter afhængigheder med andre Debian-pakker og på den måde, forberedes det komplette system til løsning af specifikke opgaver. Vi håber at der snart vil være et skelet til forskellelige varianter af Debian, som Debian-Lex vil være baseret på.

Vi forudser også, at Debian-Lex vil forbedre eksisterende pakker, ved at stille skabeloner tilpasset til advokater til rådighed. Eksempelvis skabeloner til OpenOffice.org, SQL-Ledger og et eksempel på et databaseskema til PostgreSQL.

Nyheder

[23. august 2005] Debian Lex er på udkig efter en ny koordinator.
[11. august 2003] Vores CVS-server kører med de første udgaver af Debian-Lex-pakker
[2. maj 2003] Presse: Australier står i spidsen for udvikling Open Source-styresystem til advokater
[23. april 2003] Debian-Lex omtalet i DWN!
[19. april 2003] Første forslag til udviklere

Postliste

Postlisten til Debian-Lex er nu tilgængelig. Du kan tegne og ophæve abonnement ved hjælp af listens webside og læse i listearkivet.

Softwareprojekter der skal indgå

Det første forsøg på at placere projekterne i kategorier, er måske ikke det bedste. Send forslag til forbedringer til postlisten.

Projektmål

Foredrag om Debian-Lex

Her vil vi forsøge at tilføje alle foredrag om Debian-Lex, som kildekode og som præformatterede transparenter. Det kan være en god idé, at kigge på disse sider for at få nogle interessante oplysninger om projektet.

Hvordan kan jeg hjælpe?

Marketing og markedsføring

Så snart projektet kan vise resultater, og endda i projekets indledende faser, er der fra overalt i verden interesse for projektet. Vi skal derfor samarbejde med press@debian.org, for gøre opmærksom på projektets eksistens. Til det formål vil vi lave en samling af præsentationer af Debian-Lex.