Linux Expo Madrid 2001

När: 4-5 april
Var: Madrid, Spanien
Ytterligare information: http://www.linuxexpomadrid.com/

Linux Expo Madrid är en Madrids största Linuxrelaterade mässor, förra årets evenemang besöktes av mer än 3.500 besökare. I årets upplaga deltar mer än 60 olika Linuxrelaterade företag. Linux Expo Madrid kommer ha plats för Linuxgemenskapen, en professionell utställning och ett konferensprogram.

Debians involvering

Debian kommer att närvara med en monter. Platsen på mässan är ännu inte känd. Den kommer med största sannolikhet vara en plats där vem som helst kan fråga Debianutvecklare, eftersom flertalet av de spanska utvecklarna kommer att delta, och du kan få flera trevliga Debiansamtal där. Så detta är din möjlighet att koppla namn och ansikten till alias och e-postadresser. Om du vill ha ett Debianklistermärke för din bärbara eller monitor, se till att besöka ståndet.

Ett BOF (Bird's of a Feather Meeting) kommer också anordnas (tidplan ännu ej tillgänglig, se Linux Expos webbplats). Där kan användare och utvecklare mötas och tala fritt om Debian. Förra året deltog Wichert (projektledaren) och fem spanska utvecklare: Enrique Zanardi, Enrique Díaz Comellas, Juan Cespedes, Roberto Lumbreras, och Javier Fernández-Sanguino. Rummet var fullt av folk, men det var väldigt kul.

Huvudsamordnare: Javier Fernández-Sanguino Peña

Relaterade länkar