Plutomötet 2001

När: 7-9 december
Var: Terni, Italien
Ytterligare information: http://meeting.pluto.linux.it/

Plutomötet varit Italiens huvudarrangemang för fri programvara under flera år. Grundad som det årliga landsmötet för Pluto FSUG (därav namnet) har Plutomötet blivit den plats där utvecklare av fri programkod i Italien varje år möter sina jämlikar samt industripersoner och -företag som är intresserade av fri och öppen programvara.

Som en del av evenemanget kommer föredrag att hållas av stora italienska och internationella experter på både intruducerande och avancerade områden vad gäller Linux, spjutspetsteknik och fri programvara och dess ideal. Fokus är på programvara distribuerad under en fria eller öppna licenser.


Debians involvering

Debian kommer närvara med en monter, vilket kommer finnas någonstans i huvudbyggnaden tillsammans med företagsmontrar. Efter en längre tid är detta ytterligare en möjlighet att i Italien koppla namn och e-postadresser till ansikten och personligheter.

Debianutvecklare kommer vara där med cd-skivor med Debiandistributionen och t-tröjor, för att möta andra utvecklare, utväxla gpg-fingeravtryck, prata om sin älskade distribution och (mer seriöst) berätta om Debian för allmänheten.

Huvudsamordnare: Federico Di Gregorio

Relaterade länkar