Webb.it 2003

Hvornår: 9.-11. maj
Hvor: Padova, Italien
Yderligere oplysninger: http://www.webb.it/

Webb.it er det største italienske møde om computere og teknologi, for både hobbybrugere og professionelle. Webb.it er en begivenhed der beskæftiger sig med programudvikling og programmering, webudvikling og grafik, nye medier, hardware, netværk og sågar marketing og forretninger.

Omkring 1200 overnattende deltagere, vil møde op til WebbitCon, medbringende deres computere, for at bo og sove i arenaen, mens de hele tiden er forbundet til højhastigheds-intranet, med en 156 MBit/s-forbindelse til Internet. Andre vil være der, for at deltage i nogle af de flere end 300 workshops (WebbitEdu), som er organiseret af software- og hardwarevirksomheder og brugerfællesskaber. Andre besøgende vil bare opholde sig i området udenfor arenaen, hvor sponsorer og forskellige virksomheder vil have deres stande (WebbitPro).


Debians involvering

Debian vil være have standplads på fri software-øen, et stort område opbygget af to WebbitCon-øer, med to workshop-lokaler (med store plamaskærme), otte mini-stande (Debian vil have en af dem) og omkring 60 netværkstilsluttede steder for besøgende og Debian-brugere.

Nogle Debian-udviklere og -entusiaster vil være til stede for at installere GNU/Linux på besøgendes maskiner og hjælpe alle der ønsker at skifte fra proprietær til fri software... After en lang ventetid, er dette en ny mulighed for at sætte ansigter og personligheder på navne og e-mail-adresser. Debian-udviklere vil også holde nogle foredrag og demonstrationer på øens workshop-område.

Hovedkoordinator: Federico Di Gregorio

Relaterede links