CeBIT

Hvornår: 18.-24. marts
Hvor: Hannover, Tyskland
Yderligere oplysninger: http://www.cebit.de/

CeBIT er sammen med Comdex i Las Vegas en af verdens vigtigste computermesser. Det er den største computermesse i verden.


Debians involvering

Debian-projektet vil være tilstede med en stand hos LinuxLand (hal 6, stand B52, delstand 469), en tysk forhandler af Debian GNU/Linux. Den befinder sig i LinuxPark.

Lørdag den 20. marts kl. 11.30 vil Michael Meskes holde et foredrag om hvorfor og hvordan en organisation kan gå over til fri software i et forretningsmiljø. Han vil helt sikkert også præsentere Debian og de bagvedliggende idéer.

Lørdag den 20. marts fra kl. 14.00 til 16.30 vil der være en kommerciel gennemgang af hvordan man opsætter et LAMP-system (Linux Apache MySQL PHP) under LogOn Briefings. Denne gennemgang giver en introduktion til Debian (installation og håndtering), installation af Apache, MySQL og PHP4.

Lørdag den 20. marts kl. 14.15 og onsdag den 24. marts kl. 15.15 vil Klaus Knopper på LinuxForum holde et foredrag om Knoppix, den populære Debian-baserede live-cd.

Onsdag den 24. marts kl. 14.15 vil Frank Ronneburg, forfatter af den tyske bog Debian GNU/Linux Anwenderhandbuch, på LinuxForum holde et foredrag om "Softwarehåndtering med Debian GNU/Linux".

Hovedkoordinator: Alexander Schmehl

Relaterede links