Passe en stand

Den vigtigste opgave for projektdeltagere som repræsenterer Debian-projektet på en udstilling eller messe, er at passe en stand for Debian. Dette er ganske nemt da det på en meget simpel stand er nok at sætte en maskine op til at køre et Debian GNU-system (hvadenten det er Linux, Hurd eller *BSD) og få nogen til at forklare hvordan det fungerer og besvare spørgsmål. Det er dog anbefalet at mindst to personer passer standen, og at I bruger plakter og løbesedler foruden nogle flere maskiner.

Fagmesser og konferencer giver ofte mulighed for at et par udviklere kan mødes, også selvom de normalt bor langt fra hovedkonferencen eller messen. Ofte inviteres udenlandske udviklere til at holde et foredrag, så man også kan møde disse folk. Desuden har det altid været sjovt at tage på værtshus med andre udviklere og bare tale om hvordan Linux' inode-mellemlager forbedres eller hvordan dpkg løser afhængigheder.

I forbindelse med mange begivenheder har folk oprettet ekstra websider og postlister som en hjælp i planlægge og udføre Debians tilstedeværelse. Se linkene til "koordinering" på vores sider om kommende og afsluttede begivenheder for at få en idé om dette. Læs også vores tjekliste.

Postlister

Debian-projektet stiller to postlister til rådighed til koordinering af Debians involvering i forskellige begivenheder:

Se abonnementssiden for oplysninger om hvordan man tegner abonnement.