Tilpasninger ] [ Debian GNU/NetBSD til i386 ] [ Debian GNU/NetBSD til Alpha ] [ Nyheder ] [ Hvorfor ] [ Folk ]

Tilpasningsarbejdet har længe været opgivet. Der har ikke været opdateringer siden oktober 2002. Oplysningerne på denne side er bevaret af historiske årsager.

Debian GNU/NetBSD

Debian GNU/NetBSD er en tilpasning af Debians styresystem til NetBSD-kernen og libc (ikke at forveksle med Debians andre BSD-tilpasninger, som er baseret på glibc). Det er aktuelt i en tidlig fase af udviklingen, men kan dog installeres fra bunden.

Hvorfor Debian GNU/NetBSD?

Hvordan man installerer

Hent disketteaftrykkene nævnt ovenfor. Til bærbare computere anvendes de særlige aftryk til disse - til alle andre maskiner bruges de almindelige. Skriv disse aftryk til disketter. Start på den første diskette - du vil blive bedt om at skifte diskette. Når menuen dukker op, følges vejledningen som vises på skærmen.

Ting der skal gøres

Pakker der skal fremstilles

Ressourcer

Der er en Debian GNU/*BSD-postliste. Sende en e-mail til debian-bsd-request@lists.debian.org med "subscribe" som emnet for at blive tilmeldt listen. Arkiver er tilgængelige på https://lists.debian.org/debian-bsd/.


Send en e-mail til debian-bsd@lists.debian.org for at kontakte Debian GNU/NetBSD-teamet. Kommentarer, spørgsmål eller forslag vedrørende vores del af Debians websider er også velkomne på denne adresse.