4.2. Tiedostojen noutaminen Debianin asennuspalvelimilta

Lähimmän (ja siten luultavasti nopeimman) asennuspalvelimen löytää Debianin asennuspalvelimien luettelosta.

Muista noutaa tiedostot Debianin asennuspalvelimelta binäärimuodossa, ei tekstimuodossa tai automaattimuodossa.

4.2.1. Mistä asennusotokset löytyvät?

Asennuslevyjen otokset löytyvät jokaisesta Debianin asennuspalvelimesta hakemistosta debian/dists/etch/main/installer-alpha/current/images/ — luettelossa MANIFEST on kaikki otokset ja niiden käyttötarkoitus.

4.2.1.1. Alphan asennustiedostot

Haluttaessa käynnistää ARC-konsolin laiteohjelmistosta MILO:n avulla, on lisäksi valmisteltava levy johon on asennettu MILO ja LINLOAD.EXE tarjotuista levyotoksista. Katso kohdasta Kohta 5.1.1, “Alphan konsolin laiteohjelmisto” löytyy lisää tietoa Alphan laiteohjelmistosta ja käynnistyslataimista. Levykeotokset MILO:n hakemistosta tiedostoina milo_subarchitecture.bin.

Harmittavasti näitä MILO:n otoksia ei voitu testata ja ne eivät ehkä toimi kaikilla arkkitehtuurin muunnoksilla. Jos havaitset ettei se toimi, yritä kopioida sopiva komennon MILO suorituskelpoinen versio levykkeelle (ftp://ftp.debian.org/debian/dists/etch/main/disks-alpha/current/MILO/). Huomaa, että nuo MILO-komennot eivät tue ext2:n ominaisuutta “sparse superblocks”, joten niitä ei voi käyttää ytimen lataamiseen juuri luodulta ext2-tiedostojärjestelmältä. Tämän voi kiertää tallentamalla ytimen FAT-osiolle komennon MILO kanssa.

MILO:n suorituskelpoiset tiedostot toimivat vain tietyllä laitealustalla. Katso kohdasta Kohta 2.1.2, “Tuetut suorittimet, emolevyt ja näytönohjaimet” sopiva MILO-otos käytettävälle Alpha-koneelle.