E.2. E dokumentum támogatása

Ha gonjaid vagy javaslataid vannak e dokumentummal kapcsolatban, lehetőséged van hibajegyet küldeni az installation-guide csomaghoz. Lásd a reportbug csomagot vagy olvass bele a Debian Hibakezelő Rendszer (BTS) dokumentációjába. Légy szíves, ellenőrizd az installation-guide nyitott hibáit, hogy a hibát jelentették-e már. Ha igen, küldhetsz hozzá további segítséget egy ehhez hasonló címre: , ahol az XXXX a már-jelentett hiba száma.

Még jobb, ha fogod e dokumentum DocBook forrását és foltokat készítesz hozzá. A DocBook forrás a debian-installer WebSVN címen található. Ha nem ismered a DocBook formát, ne aggódj: van egy egyszerű tipp-lap a kézikönyvek könyvtárában, mely megismertet vele. A html-hez hasonlít, de a szöveg értelmezésére van felépítve nem a megjelenítésre. A foltokat a debian-boot listára küldd. a források SVN eléréséért, lásd a README fájlt a forrás gyökér könyvtárban.

Kérlek, ne közvetlenül e dokumentum szerzőnek írj. Van egy debian-installer vita-lista, mely e kézikönyvről is szól. E lista a . A feliratkozáshoz lásd a Debian Levelező Lista Feliratkozás oldalt; de böngészheted a Debian Levelező Lista Archívumokat is.