[ edellinen ] [ Sisällys ] [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ A ] [ seuraava ]


Debian GNU/Linux 4.0 ("etch"), ARM julkistusmuistio
Liite A - sarge-järjestelmän hallinnointi


Tässä liitteessä neuvotaan miten varmasti saadaan asennettua tai päivitettyä julkaisun sarge paketteja ennen päivitystä julkaisuun etch. Tämän pitäisi olla tarpeellista vain erikoistilanteissa.


A.1 sarge-järjestelmän päivitys

Periaatteeltaan tämä ei eroa muista tekemistäsi julkaisun sarge päivityksistä. Ainoa ero on että ensin on varmistuttava pakettiluettelon yhä sisältävän julkaisun sarge paketteja kuten selitetään kohdassa Asennuspalvelimien luettelon tarkistaminen, Kohta A.2.

Jos päivität järjestelmän Debianin asennuspalvelinta käyttäen, se päivitetään automaattisesti viimeisimpään julkaisun sarge korjauspäivitykseen.


A.2 Asennuspalvelimien luettelon tarkistaminen

Jos tiedostossa /etc/apt/sources.list on rivejä jotka viittaavat jakeluun "stable", on julkaisu etch käytännössä jo käytössä. Jos komento apt-get update on jo suoritettu, voidaan palata vanhaan tilanteeseen vaivattomasti seuraavassa selitettävällä tavalla.

Jos julkaisusta etch on jo asennettu paketteja, ei luultavasti ole järkeä asentaa enää paketteja julkaisusta sarge. Tässä tapauksessa on tehtävä päätös jatketaanko vai ei. Pakettien palauttaminen vanhaan versioon on mahdollista, mutta sitä ei käsitellä tässä.

Muokkaa tiedostoa /etc/apt/sources.list mielimuokkaimellasi (käyttäjänä root) ja tarkista kaikilta riveiltä joiden alussa on deb http: tai deb ftp: onko niillä viittaus jakeluun "stable". Jos on, vaihda stable tilalle sarge.

Jos on rivejä jotka alkavat deb file:, on sinun tarkistettava onko niiden osoittamassa paikassa julkaisun sarge vai julkaisun etch varastoalue.

Tärkeää! Älä muuta mitään riviä jonka alussa on deb cdrom:. Rivin muuttaminen tekee siitä kelvottoman ja komento apt-cdrom on suoritettava uudelleen. Älä huoli jos "cdrom"-rivillä viitataan jakeluun "unstable". Tämä on normaalia vaikkakin hämäävää.

Mikäli olet tehnyt muutoksia, tallenna tiedosto ja suorita

     # apt-get update

pakettiluettelon päivittämiseksi.


[ edellinen ] [ Sisällys ] [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ A ] [ seuraava ]


Debian GNU/Linux 4.0 ("etch"), ARM julkistusmuistio

$Id: release-notes.en.sgml,v 1.312 2007-08-16 22:24:38 jseidel Exp $

Josip Rodin, Bob Hilliard, Adam Di Carlo, Anne Bezemer, Rob Bradford, Frans Pop (tällä hetkellä), Andreas Barth (tällä hetkellä), Javier Fernández-Sanguino Peña (tällä hetkellä), Steve Langasek (tällä hetkellä)
debian-doc@lists.debian.org