[ edellinen ] [ Sisällys ] [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ A ] [ seuraava ]


Debian GNU/Linux 4.0 ("etch"), ARM julkistusmuistio
Luku 1 - Johdanto


Tämän julkistusmuiston ensisijaisia tavoitteita on kertoa käyttäjille Debian-jakelun tämän julkaisun suurista muutoksista, tarjota tietoa turvallisesta päivityksestä edellisestä julkaisusta ja viimekseksi varoittaa käyttäjiä mahdollisesti vastaantulevista seikoista päivitettäessä tai käytettäessä julkaisua etch.

Huomaathan, että on mahdotonta luetella kaikkia tunnettuja seikkoija, ja siksi valinta on tehty seikan odotetun näkyvyyden ja vaikutuksen yhdistelmän pohjalta.

Tämän julkaisun uusin versio on aina saatavilla osoitteesta http://www.debian.org/releases/stable/releasenotes. Jos lukemasi versio on kuukautta vanhempi[1], halunnet noutaa uusimman version.

Huomaa, että tuemme ja dokumentoimme vain päivitykset edellisestä Debianin versiosta (tässä tapauksessa päivitys versiosta sarge). Jos on päivitettävä vanhemmasta versiosta, ole hyvä ja tutustu julkistusmuistion aikaisempiin painoksiin ja päivätä ensin julkaisuun sarge.


1.1 Tämän ohjeen vioista ilmoittaminen

Kaikki tässä ohjeessa kuvatut päivityksen vaiheet on pyritty testaamaan ja myöskin kaikki esiin tulevat pulmat on pyritty ennakoimaan.

Jos kuitenkin uskot löytäneesi vian tästä ohjeistosta (väärää tai puuttuvaa tietoa), ole hyvä ja tee vikailmoitus vianseurantajärjestelmään paketille release-notes.


1.2 Päivitysraporteilla avustaminen

Kaikki käyttäjiltä tuleva tieto päivityksestä julkaisusta sarge julkaisuun &etch on tervetullutta. Jos haluat avustaa, jaa kokemuksesi vikailmoituksella vianseurantajärjestelmään paketille upgrade-reports. Pyydämme pakkaamaan kaikki liitteet ohjelmalla gzip.

Ilmoita seuraavat tiedot lähettäessäsi päivitysraporttia:

Huomaa: lokeista olisi etsittävä ja poistettava arkaluontoiset ja/tai luottamukselliset tiedot ennen niiden liittämistä vikailmoitukseen koska se kirjataan julkiseen tietokantaan.


1.3 Tämän ohjeen lähteet

Tämä ohje tuotetaan sovelluksella debiandoc-sgml. Julkaisumuistion lähdetekstit ovat saatavilla Debian Documentation Projectin CVS-varastoalueelta. Yksittäisen tiedoston voi katsoa netistä selainkäyttöliittymällä jolloin näkee myös sen muutoshistorian. Lisätietoja CVS:n käytöstä löytyy Debian Documentation Projectin CVS-sivuilta.


[ edellinen ] [ Sisällys ] [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ A ] [ seuraava ]


Debian GNU/Linux 4.0 ("etch"), ARM julkistusmuistio

$Id: release-notes.en.sgml,v 1.312 2007-08-16 22:24:38 jseidel Exp $

Josip Rodin, Bob Hilliard, Adam Di Carlo, Anne Bezemer, Rob Bradford, Frans Pop (tällä hetkellä), Andreas Barth (tällä hetkellä), Javier Fernández-Sanguino Peña (tällä hetkellä), Steve Langasek (tällä hetkellä)
debian-doc@lists.debian.org