Debian GNU/Linux 4.0 -- Etch-Ja-Puolen julkistusmuistio

Yhteenveto

Muutamia paketteja on lisätty Debian 4.0r4-puolijulkaisussa lisäämään Debian 4.0 (etch) tukemien laitteistojen määrää. Tämä sisältää paketit, jotka pohjautuvat Linux 2.6.24-ytimeen sekä lisäajureita X-ikkunointijärjestelmään. Näiden lisättyjen pakettien asennus ei ole välttämätöntä eikä tapahdu oletuksena. Tämä päivitys ei vaikuta aiemmin saatavilla olevien pakettien tukeen.

Nykyinen 2.6.18-pohjainen ydin tulee olemaan jatkossakin oletusydin etch-julkaisussa.

Uudet saatavilla olevat paketit

Päivitetyt etch-paketit

Muutamat vanhemmat etch-paketit on päivitetty lisäämään tuki uudelle laitteistolle sekä yhteensopiviksi 2.6.24-ytimen kanssa:

Julkaisun Etch-Ja-Puoli asentaminen

Tästä julkaisusta alkaen on kaksi tapaa asentaa Debian 4.0 (etch) -julkaisu.

  1. Asennus käyttäen Debian 4.0 (etch) -asenninta
    Mikäli laitteistosi on riittävän tuettu standardilla etch-asentimella, voit valita sen ja käyttää tavallisia etch-asennusmedioita asentamaan järjestelmäsi alun perin, ja myöhemmin siirtyä käyttämään etch-ja-puoli-ydintä. Tämä vaihtoehto on paras käyttäjille, joilla on jo etch-järjestelmä asennettunn tai eivät halua hankkia uutta asennusmediaa, mutta haluavat lisätä laitteita, jotka on tuettu vain etch-ja-puoli-ytimellä.
    Tietoa Debian 4.0 (etch) -asentimen hankkimisesta ja käyttämisestä on saatavilla täällä.
  2. Asennus käyttäen tämänhetkistä Debian lenny -asenninta
    Alkaen julkaisusta Beta 2 lenny-asentimessa on ominaisuus, jolla voi asentaa ytimen, joka vastaa etch-ja-puoli-ydintä yhdessä yhteensopivuustilan kanssa, jolla voi asentaa etch-julkaisun. Tämä vaihtoehto on paras käyttäjille, joiden laitteistoa tuetaan etch-ja-puoli-ytimessä, mutta ei tueta etch-asentimen oletusversiossa. Tietoa lenny-pohjaisen asentimen hankkimisesta ja käyttämisestä etch-ja-puoli-julkaisun asentamiseen on saatavilla täältä.

Rajoitukset

Laitteistokohtaiset huomautukset