5.1. Arrencada de l'instal·lador en l'arquitectura Mipsel

5.1.1. Arrencada amb TFTP

5.1.1.1. Arrencada amb TFTP en Cobalt

Estricament parlant, Cobalt utilitza NFS per arrencar en comptes de TFTP. Necessitareu instal·lar un servidor NFS i posar els fitxers de l'instal·lador a /nfsroot. Quan arrenqueu el vostre Cobalt, heu de pitjar els botons del cursor de la dreta i l'esquerre al mateix temps i la màquina arrencarà via xarxa des de NFS. Aleshores mostrarà algunes opcions a la pantalla. Hi ha dos mètodes d'instal·lació:

  • Via SSH (per defecte): En aquest cas, l'instal·lador configurarà la xarxa fent servir DHCP i arrencant un servidor SSH. Mostrarà una contrasenya aleatòria i altra informació de l'entrada (com la adreça IP) al LCD Cobalt. Aleshores podeu connectar a la màquina amb un client SSH i podeu començar amb la instal·lació.

  • Via la consola sèrie: Utilitzant un cable de mòdem nul, podeu connectar al port sèrie de la vostra màquina Cobalt (utilitzant 115200 bps) i fent la instal·lació d'aquesta forma. Aquesta opció no està disponible amb les màquines Qube 2700 (Qube1) ja que no disposen de port sèrie.

5.1.1.2. Arrencada amb TFTP en Broadcom BCM91250A i BCM91480B

En plaques d'avaluació Broadcom BCM91250A i BCM91480B, haureu de carregar el carregador d'arrencada SiByl, i aquest s'encarregarà aleshores d'iniciar l'instal·lador de Debian. En la majoria de casos, primer obtindreu l'adreça IP mitjançant DHCP, però també és possible configurar una adreça estàtica. Per usar DHCP, podeu introduir l'ordre següent a l'indicador CFE:

ifconfig eth0 -auto

Una vegada heu obtingut una adreça IP, podeu carregar SiByl amb l'ordre següent:

boot 192.168.1.1:/boot/sibyl

Haureu de substituir l'adreça IP de l'exemple pel nom o l'adreça del vostre servidor TFTP. Tan bon punt s'executi l'ordre, l'instal·lador es carregarà automàticament.

5.1.2. Paràmetres d'arrencada

5.1.2.1. Arrencada amb TFTP en Cobalt

No podeu passar cap paràmetre d'arrencada directament. En comptes d'això, heu d'editar el fitxer /nfsroot/default.colo al servidor NFS i afegir els vostres paràmetres a la variable args.

5.1.2.2. Arrencada amb TFTP en Broadcom BCM91250A i BCM91480B

No podeu passar cap paràmetre d'arrencada directament des de l'indicador CFE. En comptes d'això, haureu d'editar el fitxer /boot/sibyl.conf al servidor TFTP i afegir els paràmetres desitjats a la variable extra_args.