Debian GNU/Linux 4.0 -- Problemrapportering

Problemer med Udgivelsesbemærkningerne

Fejl i Udgivelsesbemærkningerne bør rapporteres som fejl i release-notes. Debat om dette dokument koordineres gennem postlisten debian-doc på <debian-doc@lists.debian.org>. Hvis du har problemer med dokumentet, men som ikke egner sig til en egentlig fejlrapportering, så skriv i stedet til listen.

Problemer med installeringen

Hvis du har problemer med installeringssystemet, så rapportér fejl mod pakken installation-reports. Udfyld rapportskabelonen for at sikre dig, at alle nødvendige oplysninger bliver angivet.

Hvis du har forslag eller rettelser til Installeringshåndbogen, bør du indsende disse som fejl mod installation-guide, som er den pakke hvori dokumentationen vedligeholdes.

Hvis du har problemer med installeringssystemet, men som ikke egner sig til en egentlig fejlrapportering (fx hvis du ikke er sikker på om der virkelig er tale om en fejl, det pågældende sted i systemet er uklart, osv.) bør du i stedet sende en e-mail til postlisten <debian-boot@lists.debian.org>.

Problemer med en opgradering

Hvis du har problemer under opgradering af dit system fra en tidligere udgivelse, så indsend fejl mod pakken upgrade-reports, som er den pseudo-pakke der anvendes til at holde styr på disse oplysninger. For flere oplysninger om hvordan man indsender opgraderingsrapporter, se Udgivelsesbemærkningerne.

Alle andre problemer

Hvis du har problemer med systemet efter installeringen, bør du prøve at finde frem til den pakke, hvori problemet optræder og indsende en fejl mod denne pakke.