Debian GNU/Linux 4.0 -- Ongelmien raportointi

Julkistusmuistio

Julkistusmuistion virheistä tulisi tehdä vikailmoitus release-notes-pseudopaketille. Aiheeseen liittyvää keskustelua käydään debian-doc-postilistalla osoitteessa <debian-doc@lists.debian.org>. Jos dokumentointiin liittyvää ongelmaa ei voi luokitella viaksi, asia kannattaa hoitaa postilistan kautta.

Asennus

Jos sinulla on ongelmia asennusohjelman kanssa, raportoi viat installation-reports-paketille. Käyttämällä raporttimallia varmistat että mukaan tulee kaikki tarpeellinen tieto.

Jos sinulla on ehdotuksia tai korjauksia asennusoppaaseen, raportoi ne vikailmoituksina installation-guide-paketille, jonka kautta dokumenttien ylläpito hoidetaan.

Jos sinulla on asennusohjelmaa koskevia kysymyksiä, jotka eivät viittaa vikaan (esim. et ole varma onko jokin oikeasti vika, johtuuko ongelma rikkinäisestä laitteistosta, jne.), voit lähettää sähköpostia osoitteeseen <debian-boot@lists.debian.org>.

Päivitys

Mikäli aiempien julkaisujen päivitys ei suju ongelmitta, tee vikailmoitus upgrade-reports-paketista (pseudopaketti jota käytetään kyseisten tietojen seurantaan). Ohjeita päivitysraporttien lähettämiseen löytyy julkistusmuistiosta.

Muut ongelmat

Jos sinulla on ongelmia järjestelmän asennuksen jälkeen, kannattaa yrittää jäljittää mikä paketti haitan aiheuttaa ja tehdä paketista vikailmoitus.