[ anterior ] [ Continguts ] [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ A ] [ següent ]


Notes de llançament de Debian GNU/Linux 4.0 ("etch"), SPARC
Apèndix A - Administració del sistema sarge


Aquest apèndix conté informació sobre com assegurar-vos que podeu instal·lar o actualitzar els paquets de sarge abans d'actualitzar a etch. Açò sols caldrà en algunes situacions específiques.


A.1 Actualització del sistema sarge

Bàsicament no hi ha diferència amb altres actualitzacions de sarge que heu estat fent. L'única diferència és que primer haureu d'assegurar-vos que la llista de paquets encara conté els paquets sarge tal i com s'explica a Canviar la llista de fonts, Secció A.2.

Si actualitzeu el sistema utilitzant una rèplica de Debian, s'actualitzarà automàticament a la darrera versió estable de sarge.


A.2 Canviar la llista de fonts

Si qualsevol de les línies al /etc/apt/sources.list apunta a 'stable', ja esteu utilitzant etch. Si abans ja havíeu executat apt-get update, podreu encara tornar enrere sense problemes seguint el procediment que es descriu a continuació.

Si heu instal·lat també paquets de etch, probablement ja no té massa sentit que instal·leu paquets de sarge mai més. En eixe cas haureu de decidir per vosaltres mateixos si voleu continuar o no. És poden desactualitzar els paquets, però això no està descrit ací.

Obriu el fitxer /etc/apt/sources.list amb el vostre editor favorit (com a superusuari) i comproveu que totes les línies comencen amb deb http: o deb ftp: amb la referència a «stable». Si en trobeu cap, canvieu el stable a sarge.

Si teniu cap línia que comence amb deb file:, hauríeu de comprovar per vosaltres mateixos si la localització a què es refereix conté un arxiu sarge o etch.

Molt important! No canvieu cap línia que comence per deb cdrom:. Si ho feu, invalidareu la línia i haureu d'executar l'apt-cdrom una altra vegada. No us preocupeu si la línia que té el 'cdrom' apunta a «unstable». Encara que pot confondre, és normal.

Si heu fet cap canvi, deseu el fitxer i executeu

     # apt-get update

per actualitzar la llista de paquets.


[ anterior ] [ Continguts ] [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ A ] [ següent ]


Notes de llançament de Debian GNU/Linux 4.0 ("etch"), SPARC

$Id: release-notes.ca.sgml,v 1.29 2007-08-17 11:52:02 xerakko Exp $

Josip Rodin, Bob Hilliard, Adam Di Carlo, Anne Bezemer, Rob Bradford, Frans Pop (current), Andreas Barth (current), Javier Fernández-Sanguino Peña (current), Steve Langasek (current)
debian-doc@lists.debian.org