[ anterior ] [ Continguts ] [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ A ] [ següent ]


Notes de llançament de Debian GNU/Linux 4.0 ("etch"), SPARC
Capítol 1 - Introducció


L'objectiu principal d'aquestes notes de llançament és donar a conèixer als usuaris els principals canvis que es poden trobar en aquesta nova versió de la distribució Debian GNU/Linux, donar informació de com actualitzar de forma segura des de l'anterior a aquest llançament, i finalment avisar de possibles problemes que es poden trobar en actualitzar o utilitzar la nova versió.

No és possible fer una llista completa de tots els problemes coneguts, de manera que hem fet una selecció basada en una combinació de la probabilitat d'ocurrència i la gravetat dels problemes.

La versió més recent d'aquest document la podreu trobar sempre a http://www.debian.org/releases/stable/releasenotes. Si la vostra versió té més d'un mes [1], hauríeu de descarregar l'última versió.

Adoneu-vos que tan sols suportem i documentem l'actualització des d'un llançament anterior de Debian (en aquest cas, l'actualització des de sarge). Si us cal actualitzar des de llançaments anteriors, us suggerim que llegiu les edicions prèvies de les notes de llançament i que actualitzeu primer a sarge.


1.1 Informar d'errors en aquest document

Hem intentat comprovar tots els diferents passos descrits en aquest document i hem intentat anticipar-nos a tots els possibles problemes que els nostres usuaris es puguen trobar.

No obstant, si creieu que heu trobat cap error en aquesta documentació (informació incorrecta o incompleta) envieu un informe d'error al sistema de seguiment d'errors al paquet release-notes.


1.2 Contribuir als informes d'actualització

Qualsevol informació dels usuaris referent a actualitzacions des de sarge a etch és benvinguda. Si esteu desitjant compartir informació envieu un informe d'error al sistema de seguiment d'errors al paquet upgrade-reports amb els vostres resultats. Us preguem que comprimiu qualsevol fitxer adjunt que vulgueu incloure (utilitzant el gzip).

Si us plau, incloeu la següent informació quan envieu el vostre informe d'error:

Avís: hauríeu d'agafar-vos uns minuts per revisar i esborrar qualsevol informació sensible i/o confidencial dels registres abans d'incloure'ls a l'informe d'error ja que la informació de l'informe es mostrarà en una base de dades pública.


1.3 Els fonts d'aquest document

Aquest document es genera utilitzant el debiandoc-sgml. Els seus fonts es poden trobar al CVS del Projecte de Documentació de Debian. Podeu utilitzar la interfície web per accedir als seus fitxers de forma individual i vore els seus canvis. Per obtenir més informació de com accedir al CVS consulteu les págines CVS del Projecte de Documentació de Debian.


[ anterior ] [ Continguts ] [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ A ] [ següent ]


Notes de llançament de Debian GNU/Linux 4.0 ("etch"), SPARC

$Id: release-notes.ca.sgml,v 1.29 2007-08-17 11:52:02 xerakko Exp $

Josip Rodin, Bob Hilliard, Adam Di Carlo, Anne Bezemer, Rob Bradford, Frans Pop (current), Andreas Barth (current), Javier Fernández-Sanguino Peña (current), Steve Langasek (current)
debian-doc@lists.debian.org