[ înapoi ] [ Sumar ] [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ A ] [ înainte ]


Note de lansare pentru Debian GNU/Linux 4.0 ("etch"), SPARC
Capitolul 1 - Introducere


Scopul principal al acestor note de lansare este de a informa utilizatorii despre schimbările majore din această versiune a distribuției Debian GNU/Linux, de a oferi informații despre cum să se actualizeze în siguranță de la versiunea precedentă la cea curentă și, nu în ultimul rând, de a informa utilizatorii despre problemele cunoscute ce pot apărea la actualizarea sau la folosirea versiunii etch.

A se reține că este imposibil să fie trecute în revistă toate problemele cunoscute și, de aceea, s-a realizat o selecție pe baza relevanței și a impactului pe care îl au.

Cea mai recentă versiune a acestui document este întotdeauna disponibilă la http://www.debian.org/releases/stable/releasenotes. Dacă versiunea pe care o citiți este mai veche de o lună[1], probabil veți prefera să obțineți ultima versiune.

A se reține că oferim suport și documentăm actualizările doar pornind de la versiunea anterior lansată (în acest caz, pornind de la sarge). Dacă trebuie să actualizați pornind de la versiuni mai vechi, vă sugerăm să citiți edițiile precedente ale notelor de lansare și să actualizați mai întâi la versiunea sarge.


1.1 Raportarea erorilor din acest document

Am încercat să testăm toți pașii descriși în acest document și chiar am încercat să anticipăm toate problemele care ar putea fi întâmpinate de utilizatorii noștri.

Totuși, dacă considerați că ați găsit o greșeală în acest document (fie ea informație incorectă ori lipsă), vă rugăm să trimiteți un raport de problemă către sistemul de raportare a problemelor, pentru pachetul release-notes.


1.2 Contribuiți cu rapoarte de actualizare

Orice informații legate de actualizarea de la sarge la etch din partea utilizatorilor sunt binevenite. Dacă doriți să oferiți astfel de informații, vă rugăm să trimiteți un raport de problemă cu rezultatele dumneavoastră către sistemul de raportare a problemelor pentru pachetul upgrade-reports. Vă rugăm să comprimați orice atașamente incluse (folosind gzip).

Vă rugăm să includeți următoarele informații când trimiteți raportul:

Notă: ar fi bine să dedicați ceva timp verificării jurnalelor pentru a șterge din ele eventualele informații sensibile și/sau confidențiale, înainte de a le include în raport, deoarece informația va fi disponibilă public.


1.3 Sursele acestui document

Acest document este generat folosind debiandoc-sgml. Sursa notelor de lansare este disponibilă în arhiva CVS a Proiectului de documentare Debian. Puteți folosi interfața web pentru a-i accesa fișierele individual, prin internet, și să vedeți schimbările făcute asupra lor. Pentru mai multe informații despre metodele de accesare ale CVS-ului, a se vedea Paginile CVS ale Proiectului de documentare Debian.


[ înapoi ] [ Sumar ] [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ A ] [ înainte ]


Note de lansare pentru Debian GNU/Linux 4.0 ("etch"), SPARC

$Id: release-notes.ro.sgml,v 1.312 2007-08-16 22:24:38 jseidel Exp $

Josip Rodin, Bob Hilliard, Adam Di Carlo, Anne Bezemer, Rob Bradford (actual), Frans Pop (actual), Andreas Barth (actual), Javier Fernández-Sanguino Peña (actual), Steve Langasek (actual)
debian-doc@lists.debian.org