Debian 8 -- Raportează Defecte

Cu Notele de Lansare

Erorile din Notele de lansare ar trebui raportate ca defect al pseudo-pachetului release-notes. Discuția acestui document este coordonată prin lista de email debian-doc, la <debian-doc@lists.debian.org>. Dacă ai probleme cu acest document ce nu pot fi considerate defecte ar trebui să folosești lista de email.

Cu instalarea

Dacă ai probleme cu sistemul de instalare, te rugăm raportează defectele către pachetul installation-reports. Completează șablonul pentru a include toate informațiile necesare.

Dacă ai sugestii sau corecții pentru Ghidul de Instalare, atunci le poți raporta ca defecte către pachetul installation-guide, care este pachetul sursă și în care documentația este întreținută.

Dacă ai probleme cu sistemul de instalare ce nu pot fi considerate defecte (de exemplu, poate nu ești sigur dacă ai descoperit un defect sau nu, nu îți este clar ce parte a sistemului nu merge etc.), atunci contactează lista de email <debian-boot@lists.debian.org>.

Cu actualizarea

Dacă ai probleme cu actualizarea sistemului de la o lansare precedentă, atunci raportează un defect către pachetul upgrade-reports, care este pseudo-pachetul ce urmărește această informație. Pentru mai multe informații despre cum să trimiți rapoarte de actualizare, citește Notele de Lansare.

Orice alte probleme

Dacă ai probleme cu sistemul după instalare, atunci încearcă să găsești pachetul vinovat si raportează un defect spre acest pachet.