Debian GNU/Linux 5.0 -- Fejl

Known problems

Advarsel om nøglen 4D270D06F42584E6 ved opgradering

Efter at have føjet Lenny til din sources.list for at kunne opgradere, vil du formentlig få en advarsel om en manglende nøgle 4D270D06F42584E6. Det skyldes at Release-filen til Lenny er signeret med to nøgler, en der er tilgængelig i Etch og en anden der ikke oprindelig blev indsendt med den. Advarslen er harmløs, da det er tilstrækkeligt at have en nøgle, for at kontrollere Release-filen. Ved blot at opgradere dit Etch-system en gang mere inden opgraderingen til Lenny, burde få advarslen til at forsvinde (version 2009.01.31 af pakken debian-archive-keyring skulle blive installeret).

Sikkerhedsproblemer

Debians sikkerhedsteam opdaterer pakker i den stabile udgave, som de har fundet sikkerhedsproblemer i. Konsultér sikkerhedssiderne for oplysninger om alle sikkerhedsproblemer fundet i lenny.

Hvis du bruger APT kan du føje den følgende linje til /etc/apt/sources.list for at kunne hente de seneste opdateringer:

  deb http://security.debian.org/ lenny/updates main contrib non-free

Kør dernæst apt-get update efterfulgt af apt-get upgrade.

Punktopdateringer

Nogle gange, i tilfælde af flere kritiske problemer eller sikkerhedsopdateringer, opdateres den udgivne distribution. Generelt indikeres dette ved hjælp af punktopdateringer (point updates).

Se ændringsfilen ChangeLog for detaljerede oplysninger om ændringer mellem 5.0.0 og 5.0.10.

Rettelser til den udgivne, stabile distribution gennemgår ofte en udvidet testperiode før de accepteres i arkivet. Men disse rettelser er tilgængelige i mappen dists/lenny-proposed-updates på ethvert Debian-arkivspejl.

Hvis du bruger APT til opdatering af dine pakker, kan du installere de forslåede opdateringer (proposed updates) ved at føje følgende linje til /etc/apt/sources.list-filen:

  # forslåede opdateringer til en 5.0-punktopdatering
  deb http://archive.debian.org/debian lenny-proposed-updates main contrib non-free

Kør derefter apt-get update efterfulgt af apt-get upgrade.

Installationssystem

For oplysninger om fejl og opdateringer til installationssystemet, se siden med installeringsoplysninger.