Debian GNU/Linux 5.0 -- Informant d'errors

Amb les notes de llançament

Les errades en les notes de llançament haurien de ser enviades com informes d'error al pseudo-paquet release-notes. Les discussions sobre aquest document es coordinen a la llista de correu debian-doc a <debian-doc@lists.debian.org>. Si teniu problemes amb el document que no són adients per a un informe d'error, probablement hauríeu d'enviar un correu a la llista.

Amb la instal·lació

Si teniu cap problema amb el sistema d'instal·lació, si us plau, informeu-ne de les errades al paquet installation-reports. Ompliu la plantilla d'informe per assegurar-vos que incloeu tota la informació necessària.

Si teniu suggeriments o correccions per al manual d'instal·lació, hauríeu d'enviar-los com informes d'error al paquet installation-guide, ja que és el paquet font on es manté aquesta documentació.

Si teniu problemes amb el sistema d'instal·lació que no són apropiats per a un informe d'error (per exemple; no n'esteu segurs de si el que heu trobat és una errada o no, no teniu clara la part del sistema que n'és culpable, etc.), probablement hauríeu d'enviar un correu a la llista de correu, <debian-boot@lists.debian.org>.

Amb una actualització

Si teniu problemes al actualitzar el vostre sistema des d'una versió anterior, envieu un informe d'error al paquet upgrade-reports, que és el pseudo-paquet emprat per a seguir aquesta informació. Llegiu les notes de llançament per a més informació en com enviar informes d'actualització.

Qualsevol altre problema

Si teniu problemes amb el sistema després de la instal·lació, hauríeu d'intentar descobrir quin paquet n'és el culpable i enviar un informe d'error a aquest paquet.