Debian GNU/Linux 3.1 -- Informant d'errors

Si teniu cap problema amb el sistema d'instal·lació, si us plau, informeu-ne de les errades al paquet installation-reports. Ompliu la plantilla d'informe per assegurar-vos que incloeu tota la informació necessària.

Si teniu suggeriments o correccions per al manual d'instal·lació, hauríeu d'enviar-les com informes d'error al paquet debian-installer-manual, ja que és en aquest paquet on es manté dita documentació. Les errades en les notes de llançament haurien de ser enviades a la llista de correu debian-doc a <debian-doc@lists.debian.org>.

Si teniu problemes amb el sistema d'instal·lació que no són apropiats per a un informe d'error (per exemple; no n'esteu segurs de si el que heu trobat és una errada o no, no teniu clara la part del sistema que n'és culpable, etc.), probablement hauríeu d'enviar un correu a la llista de correu, <debian-boot@lists.debian.org>.

Si teniu problemes amb el sistema després de la instal·lació, hauríeu d'intentar descobrir quin paquet n'és el culpable i enviar un informe d'error a aquest paquet.