Apèndix A. Gestió del vostre sistema lenny

Sumari

A.1. Actualització del vostre sistema lenny
A.2. Comprovació de la llista d'origens

Este apèndix conté informació de com instal·lar o actualitzar els paquets d'lenny abans d'actualitzar a squeeze. Açò tan sols serà necessari en algunes situacions concretes.

A.1. Actualització del vostre sistema lenny

Bàsicament no hi ha diferències entre qualsevol altra actualització d'lenny que ja heu estat fent. L'única diferència és que necessitareu primer assegurar-vos que la vostra llista de paquets encara conté referències a lenny tal com s'explica a Secció A.2, “Comprovació de la llista d'origens”.

Si actualitzeu el vostre sistema utilitzant una rèplica de Debian, s'actualitzarà de forma automàtica a l'últim punt del llançament d'lenny.

A.2. Comprovació de la llista d'origens

Si alguna de les línies al vostre /etc/apt/sources.list es parlen d''stable', aleshores efectivament ja esteu “utilitzant” squeeze. Si ja heu executat un apt-get update, encara podreu tirar enrere sense problemes seguint el següent procediment.

Si heu instal·lat paquets de squeeze, possiblement no té cap sentit continuar instal·lant paquets d'lenny. De qualsevol manera, haureu de decidir vosaltres si voleu continuar o no. És possible baixar la versió dels paquets, però no hi donem suport ací.

Obriu el vostre fitxers /etc/apt/sources.list amb el vostre editor preferit (com a root) i comproveu totes les línies que comencen ambdeb http: o deb ftp: amb referències a “stable”. Si en trobeu cap, canvieu stable per lenny.

Si teniu alguna línia que comença per deb file:, haureu de comprovar vosaltres mateix el lloc al que s'haureu d'adreçar que continga l'arxiu lenny o un de squeeze.

[Important]Important

No canvieu cap de les línies que comencen amb deb cdrom:. Si ho feu, invalidareu la línia i haureu d'executar apt-cdrom altra vegada. No us preocupeu si la línia de 'cdrom' apunta a “unstable”. Malgrat que pot confondre, és normal.

Si heu fet algun canvi, guardeu el fitxer i executeu

# apt-get update

per refrescar la llista de paquets.