2.5. Hukommelses- og diskpladskrav

Du skal have mindst 64MB hukommelse og 1160MB harddiskplads for at udføre en normal installation. Bemærk at dette er omtrentlige minimumstal. For mere realistiske tal, se Afsnit 3.4, “Opfyldelse af udstyrets minimumskrav”.

Installationsprogrammet aktiverer normalt automatisk hukommelsesbesparende metoder, så der kan afvikles på systemer med lidt hukommelse, men på arkitekturer der ikke er så godt testede, kan det fejle. Det kan dog manuelt tilføjes ved at tilføje lowmem=1- eller endda lowmem=2-opstartsparameteren (se også Afsnit 6.3.1.1, “Kontroller tilgænglig hukommelse / tilstand for lav hukommelse” and Afsnit 5.3.2, “Parametre for Debian-installationsprogrammet”).

[Advarsel] Advarsel

På ppc64el er lowmem-niveauerne ikke blevet testet endnu, så automatisk registrering er sandsynligvis ikke opdateret og du skal derfor sende opstartsparameteren, hvis dit system har lav hukommelse.

Installation på systemer med mindre tilgængelig hukommelse eller diskplads kan lade sig gøre, men tilrådes kun for erfarne brugere.