Debian GNU/Linux 3.0 -- Errata

Tietoturva

Debianin tietoturvaryhmä julkaisee päivitettyjä paketteja vakaaseen julkaisuun kun tietoturvaan liittyvä ongelma on löytynyt. Tietoturvasivuilta löydät tietoa vakaata julkaisua koskevista tunnetuista tietoturvaongelmista.

Jos käytät APT:tä, lisää seuraavat rivit tiedostoon /etc/apt/sources.list jotta saisit viimeisimmät tietoturvapäivitykset:

  deb http://security.debian.org/ woody/updates main contrib non-free

Sen jälkeen, aja apt-get update ja apt-get upgrade.

Puolijulkaisut

Silloin tällöin julkaistua jakelua päivitetään kriittisten ongelmien tai tietoturvaongelmien korjaamiseksi. Nämä päivitykset kootaan puolijulkaisuiksi.

Katso muutoslistasta (ja muutoslistasta non-US-osalle) tarkempia tietoja julkaisujen 3.0r0 ja 3.0r6 välisistä muutoksista.

Korjaukset julkaistuun vakaaseen jakeluun menevät usein laajan testausjakson kautta, ennen kuin ne hyväksytään arkistoon. Kuitenkin, nämä korjaukset ovat saatavilla dists/woody-proposed-updates-hakemistossa jokaisen Debianin peilin arkistossa (ja vastaavassa paikassa myös meidän non-US-palvelimellamme ja sen peileissä).

Jos päivität pakettisi apt:llä, voit asentaa ehdotetut päivitykset järjestelmääsi lisäämällä seuraavat rivit /etc/apt/sources.list-tiedostoosi:

  # ehdotetut muutokset version 3.0 puolijulkaisuun.
  deb http://archive.debian.org/debian proposed-updates main contrib non-free
  deb http://archive.debian.org/debian-non-US proposed-updates/non-US main contrib non-free

Tämän jälkeen suorita komennot apt-get update ja apt-get upgrade.

Epävirallinen tuki levyohjaimille, joita asennusohjelma ei tunnista

Jotkut järjestelmät, joissa on RAID-ohjaimia kuten Adaptec-2400A, eivät toimi normaalilla asennusohjelmalla. Voit silti asentaa Debian 3.0:n käyttäen bf2.4-vaihtoehtoa ja esilataamalla ajurimoduulit tältä levykkeeltä.