Informació sobre el llançament de Debian GNU/Linux 3.0 «woody»

Informació general

Debian GNU/Linux 3.0 (també anomenada Woody) es va llançar el 19 de juliol de 2002. El nou llançament inclou molts canvis importants, descrits en la nostra nota de premsa i les notes de la versió.

Debian GNU/Linux 3.0 s'ha reemplaçat per Debian GNU/Linux 3.1 (sarge). Les actualitzacions de seguretat s'han descontinuat a partir del final de juny de 2006.

Si us plau, tingueu en compte que el projecte Debian ha llançat Debian GNU/Linux 3.1 (sarge) el 6 de juny de 2005, per tant, pot ser que no vulgueu fer servir Debian GNU/Linux 3.0 per a noves instal·lacions. L'equip de seguretat ha anunciat que continuarà proveint actualitzacions de seguretat per a Debian GNU/Linux 3.0 (woody) fins a Maig de 2006 o fins que el suport de seguretat per a etch (el llançament de després de sarge) comenci.

Debian GNU/Linux 3.0 està disponible en Internet i mitjançant els proveïdors de CD.

Abans d'instal·lar Debian, si us plau llegiu el Manual d'instal·lació. El Manual d'instal·lació per a la vostra arquitectura conté instruccions i enllaços per a tots els fitxers que necessiteu per a instal·lar.

Les següents arquitectures d'ordinador estan suportades en aquest llançament:

Contràriament als nostres desitjos, pot ser existeixen alguns problemes en woody, encara que s'ha declarat stable. Hem fet una llista dels problemes coneguts més importants, i sempre ens podeu informar d'altres problemes.

Finalment, però no menys important, tenim una llista de persones que mereixen ser reconegudes per haver fet aquesta versió possible.