Baraco Compañia Anónima, Venezuela

Vi begyndte at bruge Debian i 2003, til implementering af netværkstjenester til vores kunder der spænder fra små til mellemstore virksomheder. De er alle baseret på Intel x86-arkitekturen, og kører filtjenester med Samba, DHCP-server, firewall og proxyserver, SSH-server til fjernadministration, osv. Vi bruger også Debian på vores server til håndtering af centraliserede tjenester som transparant proxy med Squid, IPTABLES, SSH, DHCP-server, intranet-webserver (til testformål).

Jeg begyndte med SuSE 6.1 i 2000, fordi den havde en god understøttelse af spansk i Venezuela; det var min første erfaring med Linux. Dernæst fandt jeg Debian i 2001. Jeg installerede og begyndte at lære at bruge distributionen, og jo mere jeg lærte, desto bedre kunne jeg lide det. Derfor begyndte vi at bruge Debian i produktion i 2003.

Jeg valgte at bruge Debian fordi distributionen er pålidelig, har en fremragende pakkehåndtering med apt, og er rigtig fri og åben. Siden da har vi anvendt open source-software overalt hvor det er muligt.