Projektet debian-volatile

debian-volatile til slutbrugere

Bemærk: Projektet debian-volatile er blevet nedlagt med udgivelsen af Debian Squeeze. Se annonceringen for flere oplysninger.

Hvad er debian-volatile?

Nogle pakker dækker områder, som hyppigt ændres, så som spamfiltrering og virusscanning, og selv hvis der anvendes opdaterede datamønstre, fungerer de godt i hele en stabil udgaves levetid. Hovedformålet med volatile er at gøre det muligt for systemadministratorer at opdatere deres systemer på en bekvem og konsekvent måde, uden at blive ramt af de ulemper, som følger med at bruge den ustabile distribution, endda også uden at blive ramt af de ulemper, der følger med de valgte pakker. Derfor indeholder debian-volatile kun ændringer til stabile programmer, som er nødvendige for at de stadig er funktionelle.

Hvad er debian-volatile/sloppy?

Hvad angår pakker i afsnittet volatile i debian-volatile-arkivet, prøver vi at sikre, at nyere versioner ikke introducerer funktionelle ændringer eller kræver at administratoren ændrer opsætningsfilen.

Arkiv

debian-volatiles officielle arkiv er arkiveret på archive.debian.org.

Integreringen ind i hovedarkivet skete i forbindelse med Squeeze. Se annonceringen for flere oplysninger om hvordan man skifter til squeeze-updates.