8.3. Yderligere læsning og information

Debians hjemmeside indeholder en stor mængde dokumentation om Debian. Vigtist er Debian GNU/Linux OSS og Debianreferencen. Et indeks med yderligere Debian-dokumentation er tilgængelig fra Debians dokumentationsprojekt. Debians fællesskab er selvunderstøttende; for at abonnere på en eller flere af Debians postlister, se siden for Postlisteabonnement. Sidste, men ikke mindst, indeholder Debians postlistearkiv en rigdom af information om Debian.

Hvis du har brug for information om et bestemt program, så skal du først prøve man program, eller info program.

Der er også en masse nyttig dokumentation i /usr/share/doc. Specielt /usr/share/doc/HOWTO og /usr/share/doc/FAQ indeholder en masse interessant information. For at indsende fejlrapporter, tag et kig på /usr/share/doc/debian/bug*. For at læse om Debian-specifikke probelmstillinger for bestemte programmer, så kig på /usr/share/doc/(pakkenavn)/README.Debian.

En generel kilde til information om GNU/Linux er Dokumentationsprojektet for Linux. Der kan du finde manualer og referencer til anden meget værdifuld information om dele af et GNU/Linux-system.

Linux er en implementering af Unix. Linux Documentation Project (LDP) indsamler et antal manualer og internetbøger relaterende til Linux.

Hvis du er ny i brugen af Unix, så bør du gå ud og købe nogle bøger og læse lidt om det. Denne liste over Unix OSS'er indeholder et antal af UseNet-dokumenter, som tilbyder en god historisk reference.