Excempció de responsabilitats per a les llistes de correu Debian

Les nostres llistes de correu són fòrums públics així com els seus arxius.

A l'enviar un correu a un d'aquests fòrums públics us adderiu al fet de la distribució pública de l'article. Tots els correus enviats a qualsevol de les nostres llistes de correu (i al sistema de seguiment d'errors) seran distribuits públicament i arxivats en els nostres arxius de la llista de correu.

Qualsevol correu enviat per qualsevol individu directament a la llista o repostes a aquests missatges enviats a la llista, seran considerats públics, d'acord amb la lley dels Estats Units.

Obviament l'autor conserva els drets del copyright en el contingut d'aquests correus que ha escrit. Tant mateix això no vol dir que el Projecte Debian tingui l'obligació d'esborrar-los des de l'arxiu d'una llista una vegada publicats. Diversos assessors legals han revisat aquesta instància i han confirmat que és correcta.

Els arxius de les llistes de correu han estat públics des d'abans que enviéssiu un correu a aquestes adreces de les llistes de correu. Sou plenament responsable per a determinar quí són als que envieu el vostre correu. No podeu enviar correu a destinataris arbitraris i esperar que automàticament estiguin forçats a acceptar les vostres condicions al rebre aquest correu.

Debian no accepta cap responsabilitat sobre les opinions i informació publicades en les seves llistes de correu per altres.

Debian renuncia a totes les garanties sobre la informació publicada en les seves llistes de correu, tant si va ser publicada per Debian o per altres; aquesta exempció inclou totes les garanties implícites de comerciabilitat i adequació. En cap cas serà Debian responsable de qualsevol dany especial, indirecte o en consequencia, o de danys de qualsevol tipus, que resulten en pèrdua de l'ús, dades o ganàncies que s'originen de, o en rel·lació a l'ús de qualsevol informació publicada en una llista de correu de Debian.

Al publicar material, la persona que publica accepta i representa que és el propietari del copyright de aquest material, ha rebut permís del propietari del copyright o que el material es de domini públic. La persona que publica també accepta i representa que de altra manera, te permís total per a publicar aquest material i que aquesta publicació no infringirà cap dret o interés d'altres.

Generalment, Debian no monitoritza les seves llistes de correu per a publicacions inapropiades, i no aplica control editorial de les publicacions. De tota manera, ens reservem el dret a impedir publicacions a llistes de correu en el cas de que no compleixen el codi de conducta.

S'aplica algun filtrat de virus i spam a cada missatge que passa per les llistes de Debian. Aproximadament 1 de 400 missatges que s'envia a la llista realment passa, la resta és descartat com a spam.